Karijera

Zaposlite se u Holdini i Energopetrolu

Holdina i Energopetrol kao jedni od vodećih poslodavaca na našem tržištu nude mnogobrojne mogućnosti za karijeru! Bez obzira na to jeste li na početku karijere ili ste već iskusni stručnjaci, u Holdini i Energopetrolu možete  pronaći stabilnost, zajednicu i karijeru. 

Stalo nam do toga je da se naše nove kolegice i kolege, osim svojim znanjem i vještinama, uklope u našu organizaciju i svojim sustavom vrijednosti te načinom razmišljanja kako bismo se zajedno nastavili razvijati i rasti. 

Upravo zbog toga provodimo selekcijski postupak koji prilagođavamo potrebama pozicije. 

Kako bismo zaštitili vaše osobne podatke, sve prijave za sva radna mjesta u našoj kompaniji, pa tako i otvorene molbe, šalju se isključivo putem portala za zapošljavanje Taleo. Prijave pristigle drugim kanalima ne uzimaju se u razmatranje.

Za dodatna pitanja možete se javiti putem e-maila na ljudski.resursi@holdina.ba ili ljudski.resursi@energopetrol.ba  

Kako izgleda proces zapošljavanja u Holdini i Energopetrolu? 

Predselekcija putem biografije

  • Prijava u bazu Taleo

Nakon što ste izradili profil na našem portalu za zapošljavanje, možete vidjeti i prijaviti se na sve natječaje objavljene u Holdini i Energopetrolu. 

  • Kako napraviti profil na Taleu?

Prilikom prve prijave odaberite opciju „Novi korisnik“. Na ekranu će se pojaviti Informacija o obradi osobnih podataka, a nakon pritiska na opciju „Prihvaćam“ pojavit će se sučelje za registraciju u koje trebate unijeti korisničko ime i e-mail adresu te željenu lozinku. Nakon toga, na vaš e-mail će stići automatski odgovor potvrde vaše prijave. 

  • Pregled

Vaša prijava na natječaj će prvo doći kolegama iz ljudskih resursa koji će utvrditi zadovoljavate li sve formalne uvjete natječaja svojom razinom obrazovanja, iskustvom i drugim vještinama. 

Strukovno i psihologijsko testiranje

Kandidati koji su prošli predselekciju, dobit će poziv za strukovno i psihologijsko testiranje. 

Svako testiranje pripremljeno je i prilagođeno vrsti i složenosti radnog mjesta za koje se traži odgovarajući kandidat.  

Psihologijsko testiranje traje u prosjeku 45 minuta te se za njega ne trebate posebno pripremati. Bitno je da imate osigurano mirno mjesto i stabilnu internetsku vezu kako vas ništa ne bi ometalo prilikom testiranja. 

Intervju(i)

Kandidati koji su zadovoljili sve kriterije na testiranju bit će pozvani u uži krug selekcije te će primiti poziv na intervju. Često zbog zahtjeva pozicije održavamo i nekoliko intervjua u koje su uključeni stručnjaci iz ljudskih resursa te menadžer za čiji tim zapošljavamo kandidata. 

Intervju je jednako važan za sve sudionike. Za nas je ovo prilika da vam predstavimo našu kompaniju i radno mjesto, kao i našu korporativnu kulturu te saznamo više o vama, vašim interesima, radnom iskustvu, obrazovanju i očekivanjima.

Pismo ponude

Ako ste upravo vi pravi kandidat za nas, a mi prava kompanija za vas – primit ćete službeno pismo ponude putem e-pošte od nadležnog stručnjaka iz ljudskih resursa. Pismo ponude sadržavat će sve važne podatke koji će vam omogućiti informirano donošenje odluke o sljedećem koraku vaše karijere!