Kupci

Za vozače

Maloprodaja Holdine i Energopetrola upravlja mrežom od oko 105 benziskih stanica širom Bosne i Hercegovine.  

Zajedno, one čine najveću mrežu ove vrste u Bosni i Hercegovini. Holdina I Energopetrol kontinuirano razvijaju svoju prodajnu mrežu kroz kapitalna ulaganja u benzinske stanice, rekonstrukcije i modernizacije objekata, te unapređenje kvaliteta usluga. Uz prodaju motornih goriva, INA I Energopetrol benzinske stanice pružaju široku mogućnost opskrbe robom široke potrošnje, te pružaju dodatne usluge prilagođene zahtjevima i potrebama kupaca. 

U 2015. godini je na INA I Energopetrol benzinskim stanicama uveden novi koncept pod nazivom Fresh Corner, čije će se širenje nastaviti i u narednom razdoblju. U jedinstvenom ambijentu Fresh Cornera u ponudi je više vrsta bogatih sendviča kao i ukusnih pekarskih proizvoda koji se pripremaju na maloprodajnim mjestima, kako bi uvijek bili svježi. Tu su i izvrsne kafe za svačiji ukus, čajevi i drugi vrhunski proizvodi. 

Osim toga, Holdinine I Energopetrolove stanice pružaju i dodatne usluge prilagođene zahtjevima i potrebama kupaca kao što su autopraonice, a ponuda se redovno proširuje te se provode programi vjernosti putem kojih kupci mogu doći do visokokvalitetnih artikala po značajno povoljnijim cijenama. U skladu sa stalnim unapređenjima i širenju palete usluga na benzinskim stanicama.