Karijera

Pogodnosti za radnike

U Holdini i Energopetrolu smo  svjesni da su ljudi u organizaciji više od zaposlenika te da u svom životu zauzimaju različite uloge. Upravo zato brinemo o cjelovitoj dobrobiti svojih radnika na radnom mjestu i izvan njega. Možda vam upravo pregled pogodnosti koje trenutačno nudimo svojim radnicima pomogne u odluci o dolasku u naš tim!

Dodaci na plaću

Pokrivamo troškove putovanja na posao i s posla sukladno internim pravilima, a tu su i redovni dodaci za posebne uvjete rada (noćni rad, rad na dan državnog praznika, prekovremeni rad i dr.)

Novčane potpore

Regres, otpremnina prilikom odlaska u penziju,  jubilarne nagrade, dar za međunarodni praznik rada, novogodišnji dar. Pružamo dodatan oslonac i finansijsku podršku kolegama i u izvanrednim životnim situacijama.

Vaš radni učinak

roz mentorski odnos s rukovoditeljem definirajte svoje poslovne i razvojne ciljeve, te kako te ciljeve ostvariti kroz naša načela uspjeha. Ovisno o poslovnim rezultatima, možete ostvariti i novčani bonus.

Priznanja za uspjeh

Izvanredan doprinos, poseban trud i izvrsne rezultate prepoznajemo i nagrađujemo brojnim internim priznanjima i (novčanim) nagradama.

Dodatno zdravstveno osiguranje

Za viši standard zdravstvene njege osigurali smo vam besplatan sistematski pregled i dodatne specijalističke preglede i dijagnostičke obrade prema preporuci liječnika.

Osiguranje od nezgode

Bez obzira na to gdje se nalazite, u zemlji ili inozemstvu, kod nas ste 24 sata dnevno osigurani od nezgode.

Godišnji odmor

Najmanje 20 dana godišnjeg odmora, a broj dana raste ovisno o stažu, vrsti posla, posebnim socijalnim i zdravstvenim uvjetima.

Vrijeme za vas

Možete iskoristiti do četrnaest dana plaćenog dopusta godišnje za rješavanje različitih osobnih prioriteta. Dajemo slobodne dane i za sudjelovanje u volonterskim akcijama našeg Kluba volontera te za dobrovoljno darivanje krvi.

FORa – fleksibilni oblici rada

Za podršku ravnoteži privatnog i poslovnog života možete koristiti klizno radno vrijeme ili raditi s neke druge lokacije.

beneFIT wellbeing platforma

Za vas pripremamo savjete, preporuke, članke i aktivnosti iz područja cjelovite dobrobiti – zdravih stilova života, osobnih financija, slobodnog vremena te ravnoteže privatnog i poslovnog života.

Interna akademija

Na internoj platformi znanja imate na izbor i do 10 edukacija mjesečno. Ako ste spremni dijeliti svoju stručnost s drugima, pridružite se našem timu internih trenera.

Stručni i osobni rast i razvoj

Ulažemo u kontinuirani razvoj naših radnika. Iskoristite priliku sudjelovati na predavanjima i treninzima s internim i vanjskim stručnjacima. Imate prijedlog korisne edukacije? Slušamo!

Vaš karijerni put

Na raspolaganju imate brojne edukacije i programe usavršavanja iz područja tehničkih, projektnih i rukovodnih vještina, usklađene s vašim interesima i karijernim putem.

Čitaj & dijeli

Imamo pretplatu na vrhunske svjetske časopise te pristup brojnim stručnim knjigama i literaturi. Čitajte gdje i kako želite i budite u toku s najboljim praksama.

Pogodnosti za radnike

Po želji radnika dogovaramo pogodnosti s partnerima u različitim kategorijama: zdravlje, osobna njega, putovanja, osobne financije, sport i fitness, kultura, gastro ponuda, pogodnosti za roditelje, kućni ljubimci i dr.

Klub volontera

Mi znamo da je zajedno lakše. Želite li kao aktivan dio zajednice brinuti o drugima i biti dio promjene, to možete zajedno s nama.

Budućnost rada i tehnologija

Najnovije tehnologije i procesi pomažu nam ostvariti strategiju usklađenu s vodećim svjetskim praksama. Moderni digitalni alati omogućavaju nam rad i suradnju s kolegama iz cijele INA i MOL Grupe.

Međunarodna mobilnost

Pružamo mogućnost sudjelovanja u programima međunarodne mobilnosti. Ako za to postoji poslovna potreba, otvaraju se mogućnosti rada u svim članicama INA i MOL Grupe.