Karijera

Mi smo INA

INA Grupu pokreću ljudi. Zajedno gradimo pozitivnu korporativnu kulturu u kojoj poštujemo različitosti, osnažujemo kompetencije te otvoreno komuniciramo. Kao tim postižemo vrhunske rezultate zahvaljujući akumuliranim znanjima, tržišnom iskustvu te prije svega stručnim i motivisanim radnicima koji su temelj našeg uspjeha. Upravo zato, Holdina i Energopetrol nude idealno okruženje za razvoj svih vaših potencijala. 

Radimo s integritetom

Otvoreni smo, iskreni, dosljedni i transparentni u svemu što radimo. Prema svima se ponašamo korektno i s poštovanjem, iznosimo svoje mišljenje kada je potrebno i ispunjavamo dana obećanja. Preuzimamo odgovornost za osobno zdravlje i sigurnost, za zdravlje i sigurnost svojih kolega, i odgovorno se odnosimo prema okolišu. U radu se uvijek vodimo standardima etičke prakse.

Fokusirani smo na klijenta

Obraćamo se klijentima u svrhu razumijevanja njihovih potreba te proaktivno tražimo dodatne informacije. Preuzimamo odgovornost za rješavanje njihovih problema, usredotočujući se na rješenja (“kako”), a ne na prepreke (“zašto ne”). Propitujemo status quo i pokrećemo promjene u načinima rada kako bi se osiguralo dugoročno partnerstvo s klijentima.

Razvijamo sposobnosti

Proaktivni smo i nastojimo kontinuirano poboljšati sami sebe. Otvoreni smo i aktivno tražimo povratne informacije te sukladno njima tražimo mogućnosti za razvoj i ustrajemo u njihovoj realizaciji. Predlažemo i pokazujemo otvorenost za inovativne načine rada. Hvalimo postignuća drugih i pružamo povratnu informaciju kako bismo ih podržali u njihovom razvoju.

Surađujemo

Surađujemo i djelujemo kao jedan tim. Razmjenjujemo informacije, znanje i iskustvo s kolegama unutar i izvan vlastitog tima te u obzir uzimamo različita stajališta. Pružamo pomoć i tražimo pomoć kada je potrebna. Odajemo priznanje drugima za njihove zasluge i slavimo uspjehe.

Postižemo rezultate

Preuzimamo odgovornost za postizanje izvrsnih rezultata. Određujemo prioritete i radimo u skladu s očekivanjima, propisima i standardima kvalitete. Na vrijeme ukazujemo ukoliko zadatak neće biti dovršen ili se očekuju poteškoće. Predlažemo načine za brže ili lakše obavljanje zadataka i učinkovito pretvaramo ideje u akcije. Kontinuirano pronalazimo područja za povećanje učinkovitosti i inovacije, uključujući uklanjanje aktivnosti koje ne dodaju vrijednost.

Naša snaga leži u različitostima

Upravo zato gradimo kulturu u skladu s najvišim etičkim vrijednostima i načelima, u kojoj se razlike poštuju i prihvaćaju, bez obzira jesu li to vidljive razlike poput spola, dobi, rase, jezika, invaliditeta, ili su to manje vidljive razlike poput vjere, etničke pripadnosti, seksualne orijentacije, uvjerenja, hobija ili, na primjer, stilova učenja i razmišljanja. Svojim svakodnevnim ponašanjem stvaramo zajednicu u kojoj se svi osjećaju uključeni, poštivani i povezani i gdje svatko ima priliku za razvoj svojih vještina i talenata bez predrasuda utemeljenih na osobnim karakteristikama koje nisu povezane s poslom. U INA Grupi svatko je bitan. 

Ponosni smo što radimo u Holdini i Energopetrolu 

Holdina je dobitnik brojnih priznanja i nagrada struke za izvrsnost u području upravljanja ljudskim resursima poput certifikata Poslodavac Partner. Holdina se također kontinuirano nalazi u Top 3 najpoželjnijih poslodavaca u Bosni i Hercegovini u sektoru nafte i plina.  Prijavite se i uvjerite se sami – jer, da, #forajeraditiuIni!