Održivi razvoj

INA Grupa u zajednici

Ljudi

U INA Grupi vjerujemo da ljudi predstavljaju temelj na kojem se gradi naše poslovanje i koji uveliko utiče na poslovno ponašanje, organizacijsku strukturu, upravljanje i sve povezane procese. Pridodamo li tome veliki broj različitih djelatnosti kojima se u našoj grupi bavimo, zapošljavamo izniman raspon stručnjaka koji raspolažu znanjima od tehničkih područja do multidisciplinarnih društvenih područja. 

INA Grupa zapošljava stručnjake različitih generacija, interesa i profila.

Upravo ta raznolikost donosi širok spektar znanja i iskustava u svakodnevnom radu, koja timskim radom dovode do inovativnih rješenja u skladu sa vodećim svjetskim praksama i osiguravaju konkurentsku prednost i poslovni uspjeh u dinamičnim tržišnim uslovima u kojima INA Grupa posluje.

Zajednica

INA Grupa je kompanija sa pedeset godina dugom tradicijom dobre saradnje sa zajednicama u kojima posluje. Želimo biti poželjan partner koji podupire razvoj i sam aktivno sudjeluje u životu zajednice. Uvijek smo spremni na dijalog, saradnju i sudjelovanje u inicijativama koje doprinose boljoj kvaliteti života. I sami pokrećemo zajedničke projekte sa lokalnim zajednicama, kojima pomažemo brojnim donacijama, akcijama Volonterskog kluba i kroz druge projekte u kojima smo partner zajednicama.