Obavještenje

Dragi kupci Ina i Energopetrol benzinskih stanica, te učesnici nagradne igre “Class Plus natoči, u Mercedes uskoči”,

Želimo vas obavijestiti kako Holdina kao odgovorna i transparentna kompanija uvijek zahtjeva provođenje sveobuhvatnih kontrolnih procesa nagradnih igara koje se organiziraju u njeno ime kako bi garantirala regularan i fer proces za sve učesnike.

U takvom procesu koji je proveden nakon izvlačenja glavne nagrade u nagradnoj igri “Class Plus natoči, u Mercedes uskoči”, utvrđeno je da je došlo do nenamjerne tehničke pogreške operatera sustava računalne aplikacije putem koje se vršilo izvlačenje glavne nagrade. Kako je greška uzrokovala materijalnu povredu PRAVILA NAGRADNE IGRE „CLASS PLUS NATOČI, U MERCEDES USKOČI“, a zakonski propisi ne predviđaju ponovno izvlačenje, dodjela glavne nagrade Mercedes-Benz 118 CLA 180 Coupé je otkazana.

Znamo da je ova nagrada bila od velikog interesa za sve naše kupce i razumijemo moguće razočaranje zbog pogreške koja se dogodila zbog čega upućujemo izvinjenje svim učesnicima u ime Holdine te poduzeća MITA Group koja je organizirala ovu nagradnu igru. 

Holdina zahtjeva poštivanje zakona u ovakvim situacijama. Novčani iznos u vrijednosti glavne nagrade automobila Mercedes-Benz 118 CLA 180 Coupe, priređivač nagradne igre će podijeli na četiri ravnomjerna dijela i uplati na račune humanitarnih organizacija Crveni križ FBiH, Merhamet MDD, SHU DOBROTVOR i Caritas kako je to propisano članom 17. stav 1. Zakonom o igrama na sreću (Službene novine FBIH br. 48/ i 60/15).

Holdina se nada da će uplata vrijednosti glavne nagrade humanitarnim organizacijama pomoći ljudima u potrebi te će i nadalje inzistirati na ispravnosti postupaka u provođenju nagradnih igara.

Više informacija na bit.ly/3EU8BPg