Kupci

INA partner program

INA partner program je specijalno prilagođen vid saradnje između INA u Bosni i Hercegovini i naših partnera u veleprodaji koji posjeduju benzinske stanice u zemlji.

Ovaj program je rezultat razvoja i testiranja primjenjivosti na nivou MOL Grupe, kao model zajedničkog djelovanja i podrške vlasnicima benzinskih stanica koji prepoznaju važnost kvaliteta – ponude kvalitetnih proizvoda i usluga svojim kupcima.

Kome je namijenjen INA partner program?

INA Partner program je namijenjen kompanijama koje posjeduju benzinsku stanicu ili više njih, a kvalitet i zadovoljstvo kupaca im je primarni cilj. Kandidati za INA Partner program se biraju pažljivo i evaluiraju prije početka dogovora o partnerstvu.

Program je kreiran za one kompanije koje žele osigurati:

  • siguran i stabilan izvor nabave
  • garantovan, unificiran kvalitet proizvoda
  • podršku i ime jakog poslovnog Partnera

Prednosti za partnere

Temelj partnerstva je saradnja u osiguranju ponude visokokvalitetnih premium CLASS PLUS goriva kupcima na privatnim benzinskim stanicama. Pored toga, vlasnicima privatnih benzinskih stanica su dostupna znanja i iskustva Ine u industriji nafte. Ulaskom u program vlasnici privatnih benzinskih stanica osiguravaju konstantan i stabilan kanal nabave i svojim kupcima osiguravanju gorivo po najvišim evropskim standardima. Dodatno, Partneri ostvaruju pravo na korištenje INA i CLASS PLUS brenda na svojim benzinskim stanicama što pruža dodatnu sigurnost krajnjim potrošačima kada je riječ o kvaliteti i izvoru snabdijevanja. 

Prednosti za potrošače

INA partner program potrošačima garantuje najbolje i najkvalitetnije, kako gorivo tako i uslugu! Rezultat zajedničkih nastojanja treba biti zadovoljan kupac, garantovan kvalitet proizvoda kojim se snabdijeva, što je mogućnost kupovine CLASS PLUS goriva na njima omiljenim benzinskim stanicama.

Od 2013. godine CLASS PLUS goriva su bila zastupljena, ekskluzivno na INA i Energopetrol benzinskim stanicama u Bosni i Hercegovini.

Implementacijom i širenjem INA partner mreže, CLASS PLUS gorivom se može snabdjeti i na INA partner benzinskim stanicama. 

Za dodatne informacije o INA goriva programu kontaktirajte nekog od naših prodajnih predstavnika:

Prodajni predstavnikPodručje/regijaMobitele-mail adresa
Armin LivnjakLivanjski, Zapadnohercegovački i Hercegovačko-neretvanski kanton+387 62 994 499armin.livnjak@holdina.ba
Džemal ProzoracSrednjobosanski kanton i
Kanton Sarajevo
+387 61 210 257dzemal.prozorac@holdina.ba
Siniša BlaževićTuzlanski kanton, Posavski kanton i Brčko distrikt+387 61 491 622sinisa.blazevic@holdina.ba
Husnija VeladžićRegija Banja Luka, Unsko-sanski i Posavski kanton+387 61 212 434husnija.veladzic@holdina.ba