Kupci

INA goriva program

INA goriva program je specijalno prilagođen vid saradnje između Ine u Bosni i Hercegovini i naših partnera u veleprodaji koji posjeduju privatne benzinske stanice u zemlji.

Ovaj program je rezultat razvoja i testiranja primjenjivosti na nivou MOL Grupe, kao model zajedničkog djelovanja i podrške vlasnicima privatnih benzinskih stanica koji prepoznaju važnost kvaliteta – ponude kvalitetnih proizvoda i usluga svojim kupcima.

Kome je namijenjen INA goriva program?

INA goriva program je namijenjen kompanijama koje posjeduju benzinsku stanicu ili više njih, a kvalitet i zadovoljstvo kupaca im je primarni cilj.

Program je kreiran za one kompanije koje žele osigurati:

  • siguran i stabilan izvor nabave
  • garantovan, unificiran kvalitet proizvoda
  • podršku i ime jakog poslovnog partnera

Prednosti za partnere

Temelj partnerstva je saradnja u osiguravanju ponude visokokvalitetnih goriva kupcima na privatnim benzinskim stanicama. Pored toga, vlasnicima privatnih benzinskih stanica su dostupna znanja i iskustva INE u industriji nafte. Ulaskom u program vlasnici privatnih benzinskih stanica osiguravaju konstantan i stabilan kanal dobave i svojim kupcima osiguravanju gorivo po najvišim evropskim standardima. Dodatno, Partneri ostvaruju pravo na korištenje INA brenda na svojim benzinskim stanicama što pruža dodatnu sigurnost krajnjim potrošačima kada je riječ o kvalitetu i izvoru snabdijevanja. 

Prednosti za potrošače

INA goriva program potrošačima garantuje najbolje i najkvalitetnije gorivo i uslugu. Rezultat zajedničkih nastojanja treba biti zadovoljan kupac, garantovan kvalitet proizvoda kojim se snabdijeva, što je kupcu omogućeno prilikom da kupi sigurna i kvalitetna goriva na njemu omiljenim benzinskim stanicama.

Za dodatne informacije o INA goriva programu kontaktirajte nekog od naših prodajnih predstavnika:

Prodajni predstavnikPodručje/regijaMobitele-mail adresa
Armin LivnjakLivanjski, Zapadnohercegovački i Hercegovačko-neretvanski kanton+387 62 994 499armin.livnjak@holdina.ba
Džemal ProzoracSrednjobosanski kanton i
Kanton Sarajevo
+387 61 210 257dzemal.prozorac@holdina.ba
Siniša BlaževićTuzlanski kanton, Posavski kanton i Brčko distrikt+387 61 491 622sinisa.blazevic@holdina.ba
Husnija VeladžićRegija Banja Luka, Unsko-sanski i Posavski kanton+387 61 212 434husnija.veladzic@holdina.ba