INA/EP Club novi program lojalnosti na INA i Energopetrol maloprodajnim mjestima

Holdina i Energopetrol svojim vjernim potrošačima donose sjajne vijesti i novitete. Potrošači na INA i Energopetrol maloprodajnim mjestima od sada svoju kupovinu mogu obavljati uz brojne pogodnosti i benefite kroz novi i jedinstveni INA/EP Club program lojalnosti.
 
Programu lojalnosti se pristupa registracijom u INA/EP Club web aplikaciji putem internet stranice www.inaepclub.ba, a svoju fizičku karticu lojalnosti potrošači mogu preuzeti na svakom INA i Energopetrol maloprodajnom mjestu. Besplatni kontakt centar na raspolaganju je potrošačima i članovima INA/EP Cluba 0 – 24h na 080 02 03 13 ili info@inaepclub.ba.
 
INA/EP Club program lojalnosti je namijenjen fizičkim licima, državljanima Bosne i Hercegovine i vrlo je jednostavan za korištenje – dovoljno je prilikom svake kupovine pokazati barkod na aplikaciji ili karticu lojalnosti.
 
Program lojalnosti ima ukupno četiri statusa – Regular, Plus, Premium i Ultra,  u kojem se potrošač nalazi ovisno o broju prikupljenih bodova u toku jednog obračunskog perioda. Bodovi se mogu prikupljati kupovinom goriva, gastro asortimana, robe široke potrošnje i ostalih usluga na INA i Energopetrol maloprodajnim mjestima.
 
Putujte sigurno i bezbrižno sa Inom i Energopetrolom, registrujte se u INA/EP Club program lojalnosti, ostvarite popuste i otkrijte sva iznenađenja koja vas čekaju!