Holdina i Energopetrol i ove godine u izboru za Najpoželjnijeg poslodavca

Holdina i Energopetrol su do sada šest puta za redom izabrani među Top 100 najpoželjnijih Poslodavaca u BiH i to među prvih 10 u 2018. godini i četiri puta kao najpoželjniji Poslodavac u sektoru Nafte i Plina te nam je veliko zadovoljstvo što smo i ove godine jedan od kandidata za ovu nagradu.
 
Istraživanje Najpoželjniji poslodavac u BiH svake godine obuhvati veliki broj kompanija koje nominuju ispitanici, od čega se bira top 100 kompanija koje su osvojile najveći broj glasova. Rezultati istraživanja pružaju uvid u poredak 10 najpoželjnijih poslodavaca u BiH u ukupnom poretku, te pregled najpoželjnijih poslodavaca u 10 najvećih sektora u BiH. 
 
Projektom “Najpoželjniji poslodavac” žele se promovirati pozitivne prakse upravljanja ljudskim potencijalima u BiH kako bi se kompanije dodatno motivirale da  unapređuju svoje odnose prema zaposlenicima, te da ponude bolje uvjete za rad, razvoj i edukaciju.

U našoj kompaniji se obavljaju različiti poslovi u različitim sektorima, ali zajedno dijelimo četiri glavne vrijednosti: LjudiOdgovornost, Kupci i Agilnost. Ove vrijednosti jednako su važne na našim maloprodajnim mjestima, skladištu Podlugovi, kao i u uredima administracije. One su naše vodilje koje nam pokazuju kako donijeti pravu odluku, podrška su nam u svakodnevnom poslu te nam pomažu u stvaranju korporativne kulture kakvoj težimo.
 
Saznajte više o karijeri kod nas https://bit.ly/3adMlhs  a glasati možete do 30.4.2020. putem sljedećeg linka http://www.poslodavac.ba/#!home