U ponudi na INA i EP benzinskim stanicama potražite perfektan spoj Remington i Russel Hobbs aparata

Specijalna ponuda REMINGTON i RUSSEL HOBBS na ENERGOPETROL i INA benzinskim stanicama. Kupovinom goriva u iznosu od 50,00 KM ostvarujete popust do 50%.

Ko je Remington?
REMINGTON je brend kojem možete vjerovati kad se radi o svakodnevnoj osobnoj njezi. Od svog osnivanja 1937. u New Yorku, Remington je imao samo jedan cilj – pomoći vam da izgledate i osjećate se sjajno. Bez obzira da li se radi o jutarnjoj rutini ili spremanju za veliki događaj, mi u Remingtonu vjerujemo da bi ste trebali imati samopouzdanje da budete to što jeste. Mi ćemo vam pomoći da to i budete.

Alati za izraziti svoje JA
Tokom 80 godina, stvorili smo aparate koji vam pomaža da poboljšate svoj stil i kreirate vaš jedinstveni izgled po kojem vas prepoznaju. Od stiliziranja kose do brijanja i osobne njege, imamo alate koje su vam potrebni kako biste istaknuli vaš jedinstveni stil i pronašli samopouzdanje koje dolazi od odličnog izgleda.
Prisutnost u cijelom svijetu čini nas prepoznatljivim brendom za osobnu njegu miliona ljudi, koji žele potpunu kontrolu svog izgleda i stila kroz sve životne faze. Otkrijte našu priču i pronađite svoj Remington. Više informacija na https://www.remingtonproducts.com/, https://www.remington-europe.com/ ili na FB stranici za Bosnu i Hercegovinu https://www.facebook.com/RemingtonBiH.

U srcu vašeg doma
Godine 1952., dva čovjeka, Bill Russell i Peter Hobbs, udružili su snage objedinjujući svoje besprijekorno znanje i iskustvo u industriji električnih uređaja.
Te godine, u srcu Engleske, Russell, sa svojim istančanim kreativnim njuhom i Hobbs, sa svojim spektakularnim prodajnim vještinama, osnivaju kompaniju koja je do danas, još uvijek, sinonim za inovativnost, liderstvo i čistu poželjnost na konkurentnom tržištu. Za milione ljudi, Russell Hobbs se oduvijek nalazio u središtu vašeg doma, ma gdje to bilo. Zato mi i dalje stavljamo ljude u centar onoga što radimo. Kroz dobre i loše dane, dok obavljate svakodnevne zadatke i uživate u malim trenucima opuštanja – mi smo tu sa vama, cijelo vrijeme. Tu smo dok pripremate vodu za čaj i kafu i družite se sa prijateljima; dok peglate veš i sa osjećajem ponosa izlazite iz kuće u uredno opeglanoj košulji; dok pravite slastice, salate i omiljena peciva; dok pripremate svoju posebnu juhu i hranjivi smoothie koji vas zna utješiti i u najtežim danima. Bili smo tu za vas od početka i ostat ćemo tu za vas, gdje smo uvijek bili: U srcu vašeg doma. Više informacija na https://www.russellhobbs.com/ ili FB stranici za Bosnu i Hercegovinu https://www.facebook.com/russellhobbsbih.