Svečano otvorena nova INA benzinska stanica u Ljubuškom

Predstavnici kompanije Holdina d.o.o. Sarajevo svečano su otvorili INA Ljubuški benzinsku stanicu u prisustvu poslovnih partnera i predstavnika lokalne zajednice.

Radi se o realizaciji projekta vrijednog 1,7 miliona KM, a otvorenje ove benzinske stanice omogućilo je otvaranje deset novih radnih mjesta.
 
Obraćajući se prisutnima, Slavko Sić, izvršni direktor za maloprodaju Holdine, istakao je: „Holdina upravlja savremenom maloprodajnom mrežom benzinskih stanica u BiH koju stalno razvija kroz kapitalna ulaganja te unaprjeđenjem ponude goriva najviše kvalitete i bogatog gastro programa u sklopu Fresh Cornera. Osigurati izuzetno iskustvo kupovine za naše posjetioce predstavlja krajnji cilj našeg poslovanja, zbog čega se trudimo da svim potrošačima omogućimo uslugu koja odgovara najvišim međunarodnim standardima, uz konstantno osluškivanje i razumijevanje potreba lokalnog tržišta. Veliko nam je zadovljstvo što i naši kupci u Ljubuškom prepoznaju nas kao partnera od povjerenja koji nudi usluge prilagođene njihovim potrebama.”

Nastavljajući praksu društveno-odgovornog poslovanja i podrške udrugama i organizacijama od značaja za lokalne zajednice, ovog puta predstavnici Holdine uručili su donaciju za Udrugu roditelja djece sa posebnim potrebama Duga iz Ljubuškog, kao vid podrške njihovom radu. Udruženje Duga djeluje 12 godina na području općine Ljubuški i u sklopu svojih aktivnosti organizira edukacije s ciljem pružanja pomoći roditeljima i široj zajednici za uključivanje djece sa posebnim potrebama u život zajednice, što je značajno kako za djecu, tako i za zajednice u kojima žive.