Sigurnija vožnja i vrijedne nagrade uz Class Plus goriva

Ljeto i topliji dani idealni su za izlete i putovanja. Da biste sigurno i bezbrižno stigli do željene lokacije pobrinuli smo se kroz ponudu visokokvalitetnih Class Plus goriva s poboljšanom formulom aditiva. Brzo ćete se uvjeriti u prednosti Class Plus goriva: uklanjaju naslage i dijelove vašeg motora štite od korozije osiguravajući optimalan rad i povećanu snagu. Jedinstvene karakteristike poboljšane formule produžuju vijek trajanja motora pružajući bezbrižniju i sigurniju vožnju.

20 litara goriva natoči i u nagradnu igru uskoči

Točenjem visokokvalitetnog Class Plus goriva na INA i Energopetrol prodajnim mjestima do 31. augusta možete učestvovati u nagradnoj igri “20 litara goriva natoči i u nagradnu igru uskoči”.

Nakon točenja 20 litara i više Class Plus goriva, vaš broj računa kase prijavite za učešće u nagradnoj igri na jedan od dva načina:

Izvlačenje dobitnika glavnih nagrada, poklon kartica za gorivo od 2,000 KM održat će se 1. septembra 2021. godine, a do tada svakog ponedjeljka nagrađujemo 25 sretnih dobitnika sa poklon karticama za gorivo od 100 KM!

Više o karakteristikama Class Plus goriva pročitajte na www.holdina.ba/classplus/

Vi samo vozite – brigu o kvalitetu goriva prepustite nama.

*Stvarni učinci i koristi variraju ovisno o vozilu, starosti vozila, uslovima i stilu vožnje.