Savršena doza energije uz nove proizvode na INA i ENERGOPETROL maloprodajnim mjestima

Na svojim maloprodajnim mjestima u Bosni i Hercegovini INA & EP dodatno proširuje ponudu i uvodi nove proizvode – čips Crunch&Go kao savršenu grickalicu za kupce u pokretu i energetski napitak Jim za novu dozu energije na svakoj etapi putovanja.
 
Energetski napitak Jim sadrži jednako energije kao i šoljica espressa te 5 različitih vitamina B – B2, B3, B5, B6 i B12. Ne sadrži konzervans, a kupci mogu birati između Classic i Sugarfree varijante koja ne sadrži aspartam*. Ambalaža pića izrađena je od materijala koji se mogu u potpunosti reciklirati. Crunch&Go čips je u potpunosti gluten free, bez palminog ulja napravljen od kvalitetnog krompira  koji se najnovijom tehnologijom oblikuje u savršeno hrskavu i valovitu poslasticu u čak četiri različita okusa – slani, light, paprika, luk i kiselo vrhnje. Slani i light čips od krompira čini još posebnijim sol iz poznatog rumunjskog rudnika soli Parajd u obliku kristala koji su stari više od 20 miliona godina te sadrže čak 84 različita minerala.
 
“Razvijanjem vlastite robne marke proizvedene u skladu s principima održivog razvoja, INA i ENERGOPETROL kupcima žele omogućiti da izborom visoko kvalitetnih i ukusnih proizvoda, pozitivno utiču na svoje zdravlje, ali i na očuvanje okoliša. Uvijek nam je u fokusu zadovoljstvo kupaca i kontinuirano obogaćivanje asortimana proizvoda koji će doprinijeti uspostavljanju pozitivnih i zdravih životnih navika kod kupaca. Naš cilj je ostati prvi izbor kupaca u pokretu, promjena percepcije maloprodajnog mjesta kao klasične benzinske stanice u mjesto koje urbanom kupcu može ponuditi sve što je potrebno za idealno putovanje i odmor.  Vjerujemo da će Jim i Crunch&Go dati savršenu dozu energije našim kupcima u pokretu”, kazala je Marijana Rajić,  izvršna direktorica za Maloprodaju Holdine i Energopetrola.
 
*Aspartam je umjetni, nesaharidni zaslađivač koji se koristi kao zamjena šećeru u hrani i piću.