Otvorena Energopetrol benzinska stanica u Olovu nakon rekonstrukcije

Nakon šestomjesečnog projekta rekonstrukcije vrijednog 750.000 KM otvorena je Energopetrol benzinska stanica u Olovu.

Ovaj novootvoreni objekat kupcima nudi najkvalitetnije Class Plus Expert gorivo, bogat asortiman roba i usluga, te ugodan ambijent uz ljubazno osoblje.

Obraćajući se prisutnima, Slavko Sić, predsjednik Uprave i Direktor Holdine i Energopetrola je podsjetio da je ova benzinska stanica izgrađena davne 1964. godine i istakao:

”Drago mi je što nakon 60 godina od prve izgradnje benzinske stanice u Olovu možemo reći da ostajemo ovdje, da nastavljamo raditi, razvijati i unaprjeđivati lokalno tržište, investirati i zapošljavati lokalne ljude. Kontinuirano ulažemo napore u stvaranje modernog ambijenta i unaprjeđenje ponude kako bismo kupcima u pokretu pružili najbolje iskustvo, a naša maloprodajna mjesta bila prepoznata kao mjesta na koja se naši kupci rado vraćaju”.

Nastavljajući praksu društveno odgovornog poslovanja i podrške lokalnim zajednicama u kojima kompanija posluje, ovog puta je uručena donacija JU Gradska biblioteka Olovo, kao vid podrške njihovom radu. Osim što pruža bibliotečke usluge stanovnicima šireg područja Olova, Gradska biblioteka Olovo je mjesto dijeljenja znanja, promocije književnih i umjetničkih vrijednosti i mjesto gdje se okupljaju građani svih generacija.