Kupovinom Fresh Corner proizvoda na INA i Energopetrol maloprodajnim mjestima osiguravate namirnice za SOS Dječija sela u BiH

Kupovinom Fresh corner proizvoda u mjesecu novembru podržite kampanju za osiguranje namirnica za obroke djece iz SOS Dječijih sela u BiH

Organizacija SOS Dječija sela u BiH već 28 godina, pruža stotinama djece toplo porodično okruženje, ljubav,osjećaj pripadnosti, edukaciju i priliku za bolju budućnost. Djeca zajedno sa SOS roditeljima, braćom i sestrama odrastaju u porodici. Svako dijete zaslužuje pripadati, biti voljeno i sigurno.  
SOS roditelji svakodnevno pripremaju ukusne obroke sa mnogo truda i ljubavi posebno vodeći brigu da djeca i mladi putem ishrane unesu vitamine, energetske i nutritivne sastojke neophodne za pravilan, zdrav rast i razvoj.
Tokom kampanje “Zajedno za dječiji osmijeh” u periodu od 1. novembra do 30. novembra 2022. godine kupovinom Fresh Corner proizvoda na INA i Energopetrol maloprodajnim mjestima činite dobro djelo i pomažete humanoj misiji za osiguranje namirnica za porodične obroke djece iz SOS Dječijih sela u BiH.

Fresh Corner kupcima nudi vrhunsko iskustvo vrijedno pauze po konceptu koji ide u korak s najsavremenijim trendovima ponude dodatne vrijednosti na benzinskim stanicama. Bez obzira na to gdje putujete, neka uz neodoljive Fresh Corner proizvode vaš predah za osvježenje uistinu bude iskustvo vrijedno pauze. Kupovinom Fresh Corner proizvoda, podržite SOS Dječija sela u BiH i budite dio ove humane priče.

Sami možemo učiniti malo, zajedno možemo učiniti mnogo za dječiji osmijeh!