INA maloprodajno mjesto Stup domaćin skakačima Red Bull-a

Kompanija Holdina u saradnji sa Red Bull – om u okviru promocije manifestacije Red Bull Cliff Diving 2022 upriličila je na INA maloprodajnom mjestu Stup druženje sa renomiranim skakačem Jonathanom Paredesom u sklopu kojeg je posjetiocima točio gorivo, fotografirao se i dijelio autograme. 

Kako se približava 27. august, datum održavanja najprestižnijeg svjetskog takmičenja u visinskim skokovima Red Bull Cliff Diving u Mostaru, euforija oko ovog događaja postaje sve veća. 
Najbolji svjetski skakači po sedmi put dolaze u Bosnu i Hercegovinu, gdje će na Starom mostu vatrenoj mostarskoj publici demonstrirati svoje nevjerovatne i uzbudljive skokove skačući s visina i do 27 metara.
 
Svi koji su 22. augusta svratili na INA Stup imali su priliku upoznati i družiti se sa skakačem Jonathanom Paradesom, koji je pomogao kupcima da natoče visokokvalitetno Class Plus gorivo i odaberu nešto za sebe iz bogate ponude neodoljivih proizvoda iz Fresh Cornera. Dijeljeni su autogrami i  pozvani su  posjetioci da dođu, podrže i prisustvuju ovom istinskom spektaklu 27. augusta.

Red Bull Cliff Diving takmičenje u Mostaru svake godine bilježi sve veću posjećenost i medijsku pokrivenost. Ponosni sponzori Red Bull Cliff Divinga 2022. i ove godine je Class Plus powered by INA i Energopetrol. Holdina podržava ovu međunarodnu manifestaciju, kao društveno odgovorna kompanija podstiče kulturno-turistički potencijal grada Mostara i cijele BiH, te pruža podršku jačanju lokalne zajednice i sporta.