INA i Energopetrol sponzor 10. FMCG summita

INA i Energopetrol i ove godine su ponosni sponzor 10. Jubilarnog FMCG Retail Summita, koji će se održati 6. marta 2024. u Sarajevu.

Kao ključni događaj u trgovačkom sektoru Bosne i Hercegovine, FMCG Retail Summit okuplja vodeće predstavnike trgovačkog sektora, dobavljače i stručnjake iz industrije robe široke potrošnje na jednom mjestu.

Ovogodišnji summit će se baviti aktuelnim događanjima na maloprodajnom tržištu, pružajući uvid u stanje, potencijale domaćeg i regionalnog trgovačkog sektora, analizu kategorija i trendova. Učesnici će također imati priliku upoznati se sa novim modelima poslovanja kroz prezentacije i panel diskusije.

U značajnom dijelu programa, direktor i predsjednik Uprave Holdine i Energopetrola g. Slavko Sić, učestvovat će u panelu vodećih retailera u BiH, gdje će govoriti o izazovima sa kojima se maloprodajni sektor suočava u 2024. godini.

INA i Energopetrol su za učesnike FMCG summita u svom kutku pripremili i osvježenje, izvrsnu Fresh Corner kafu, kao I proizvode vlastitne robne marke energetski napitak Jim i čips Crunch&Go.

Prepoznajući značaj FMCG Retail Summita kao platforme za poslovno umrežavanje, razmjenu ideja i iskustava, INA I Energopetrol treću godinu zaredom pružaju podršku ovom događaju. Time potvrđuju svoju predanost razvoju maloprodajnog sektora, promovišući inovacije i napredak u industriji.

Svojim aktivnim sudjelovanjem u FMCG Retail Summitu INA I Energopetrol doprinosi oblikovanju budućnosti maloprodajnog sektora, istražujući nove mogućnosti za rast i razvoj.