INA i Energopetrol partner 9. FMCG Retail Summit-a Sarajevo

INA i Energopetrol ponosni su Retail partneri devetog po redu FMCG Retail Summit-a koji će se održati 14.marta u Sarajevu.

FMCG Retail Summit centralni je trgovački događaj u Bosni i Hercegovini i na jednom mjestu okuplja predstavnike trgovačkog sektora, dobavljača i najveće stručnjake iz oblasti industrije robe široke potrošnje.

I ove godine govorit će se o najaktuelnijim događajima na tržištu maloprodaje. Kroz prezentacije govornika i panelista predstavit će se uvid, pregled stanja, potencijali domaćeg i regionalnog trgovačkog sektora, analiza kategorija i trendova, izvozni potencijal na regionalna tržišta, te dati pregled novih modela poslovanja.

Fokus ovogodišnjeg Summit-a je upravljanje ljudskim resursima, odnosno važnost čovjeka u svakoj kompaniji, prijedlozi za razvoj, motivaciju i zadržavanje kvalitetnog kadra u kompanijama, kao i unapređenje samog poslovnog ambijenta.

U panelu vodećih retailera u BiH učestvovat će direktor i predsjednik Uprave Holdine i Energopetrola i tom prilikom dati svoj osvrt na zaposlenike kao jednu od temeljnih vrijednosti kompanije.

Holdina je prepoznala potencijal poslovnog umrežavanja, razmjene poslovnih ideja, prilika i iskustava, te stoga drugu godinu zaredom podržava Retail FMCG Summit.