Holdina sponzor Red Bull Cliff Diving 2023

Class Plus Expert powered by INA i Energopetrol sa ponosom najavljuje da je i ove godine sponzor Red Bull Cliff Diving-a, svjetski poznatog takmičenja u skakanju sa litica koje spaja hrabre skakače i impresivne lokacije širom svijeta.

Ovogodišnje takmičenje u Bosni i Hercegovini će se održati 9. septembra 2023. godine na već dobro poznatoj lokaciji, Stari most u Mostaru. Mostar je osmi put po redu domaćin Red Bull Cliff Diving-a, epicentar uzbuđenja i spektakularnih skokova sa visina i do 27 metara.

Za svoje vjerne kupce INA i Energopetrol su pripremili i posebno iznenađenje. Na maloprodajnom mjestu INA Sutina 6. septembra sa početkom u 12h kupci će imati priliku družiti se sa svjetski poznatim skakačem Jonathanom Paredesom.

Red Bull Cliff Diving pored sportskog događaja koji donosi istinski spektakl i sjajnu atmosferu, predstavlja priliku za okupljanje zaljubljenika ekstremnog sporta, ali i priliku za promociju kulturološke baštine i turističkog potencijala grada Mostara.

Kao društveno odgovorna kompanija Holdina je usmjerena na pružanje podrške projektima i aktivnostima koje promovišu sport i kulturno-turistički potencijal cijele Bosne i Hercegovine.