Holdina sponzor 6. MAMF konferencije

Holdina je ponosni sponzor šeste po redu MAMF konferencije koja se održava 26. maja 2023. godine u hotelu Hills Sarajevo.

Osnovni cilj ovog jedinstvenog događaja je njegovanje vrijednosti porodice, okupljanje i povezivanje poslovnih žena, vlasnica, direktorica, menadžerica, mama i aktivistica iz čitave Bosne i Hercegovine.

Konferencija posjetiteljima nudi interesantne panele i pruža priliku da saznaju nešto više o roditeljstvu, mentalnom zdravlju, bračnom životu, poslovnom i ličnom razvoju, balansu između porodice i karijere, aktivizmu u zajednici, ishrani, te modi i ljepoti.

Na otvaranju 6. MAMF konferencije izvršna direktorica za finansije gđa Raisa Ratković će govoriti o nemjerljivim vrijednostima koje žene, majke, donose poslovanju kompanije, ali i izazovima sa kojim se susreću u razvoju karijere.

Za najmlađe posjetitelje Holdina je spremila nezaboravan provod u Holdina dječjem kutku kako bi  njihove mame bezbrižno mogle prisustvovati konferenciji. Djeca će imati priliku družiti se sa klovnom, oslikavati lice, učestvovati u radionicama, te igrati društvene igre.

Kao društveno odgovorna kompanija Holdina je posvećena stvaranju inkluzivnog i ugodnog radnog okruženja, jednakih mogućnosti za žene i muškarce, te uspostavljanju balansa između poslovnog i privatnog života.