Holdina prijatelj projekta 7. GS1 konferencija

Holdina d.o.o. Sarajevo je ponosni prijatelj 7. GS1 konferencije koja se održava u Sarajevu, 31. maja 2023. godine.

U fokusu ovogodišnje konferencije su standardi u elektronskoj razmjeni podataka, logistici i logističkim procesima, identifikaciji proizvoda, razmjena informacija o proizvodima, uštede kroz poslovne procese i zadovoljavanje potreba modernog potrošača. Konferencija predstavlja priliku za povezivanje, dijeljenje iskustava i pozitivnih praksi primjene digitalizacije u svakodnevnom poslovanju kompanija.

Među govornicima na konferenciji će biti i izvršna direktorica za finansije Holdine, gđa Raisa Ratković, koja će učesnicima konferencije prezentovati primjer digitalizacije poslovnog procesa primjenom EDI sistema poslovanja, kroz osvrt na benefite koje je donio kompaniji. Kao učesnica na panelu na temu eRačun govorit će o otvorenosti bosanskohercegovačkog tržišta za promjene i unapređenje procesa primjenom digitalizacije.

Holdina kao kompanija koja teži agilnom konceptu poslovanja u fokus svoje dugoročne strategije stavlja digitalizaciju kao jedan od alata koji će dovesti do povećanja efikasnosti, efektivnosti i optimizacije procesa ali i omogućiti kompaniji da odgovori na eksterne trendove i promjenjive okolnosti poslovanja.