Holdina podržala 5. MAMF – konferenciju za mame

Holdina kao društveno odgovorna kompanija već treću godinu je ponosni sponzor MAMF  informativno-edukativne konferencije, koja na jednom mjestu okuplja žene različitih profila iz cijele Bosne i Hercegovine i regiona, povezane zajedničkom temom – majčinstvom.
 
Osnovni cilj konferencije je njegovanje porodice, okupljanje i povezivanje poslovnih žena, vlasnica, direktorica, menadžerica kompanija, mama i aktivistica. Konferencija svake godine nudi pet interesantnih panela i posjetiteljicama pruža priliku da saznaju više o roditeljstvu, mentalnom zdravlju, bračnom životu, poslovnom i ličnom razvoju, balansu između porodice i karijere, aktivizmu u zajednici, ishrani te modi i ljepoti.
 
Na benzinskim stanicama, u uredima, na menadžerskim i nemenadžerskim pozicijama, žene čine okosnicu poslovanja kompanije.
 
Ravnoteža privatnog i poslovnog života i jednake prilike za sve preduvjet su stvaranja poticajnog radnog okruženja koji je u skladu sa našom korporativnom kulturom. Zbog toga, ali i zato što je društveno odgovorna kompanija čija jedna od temeljnih vrijednosti je odgovornost – prema zajednici, radnicima i kompaniji, zadovoljstvo nam je što Holdina i ove godine podržava MAMF konferenciju.

O balansiranju poslovnog i privatnog života, izazovima, karijeri i benefitima koje kompanija nudi kroz biznis panel ispred naše kompanije govorit će Lejla Arnautović, direktorica Zaštite zdravlja, sigurnosti i okoliša, a dodatno i majka troje djece.
 
Posvećeni smo stvaranju okruženja jednakih mogućnosti za žene i muškarce te uspostavljanju ravnoteže između poslovnog i privatnog života kako bi se svi zaposlenici mogli aktivno posvetiti svojim porodicama.
 
Nastavit ćemo i u budućnosti podržavati projekte koji su od značaja za širu zajednicu.