HOLDINA izabrana u TOP 10 Najpoželjnijih poslodavaca BiH u 2020. godini

Veoma nam je drago da smo prepoznati kao jedan od TOP 10 Najpoželjnijih poslodavaca BiH u 2020. godini i među TOP 3 Najpoželjnija poslodavca u sektoru nafte i plina prema rezultatima istraživanja provedenim od strane portala MojPosao.ba

Rezultati istraživanja Najpoželjniji poslodavac u BiH za 2020. godinu napravljeni su na osnovu glasova iz dva istraživanja provedena u toku 2020. godine, prije i poslije pandemije COVID-19. Pored redovnog istraživanja Najpoželjniji poslodavac u BiH koji svake godine obuhvati veliki broj kompanija koje nominuju ispitanici, kompanija MojPosao.ba za cilj je imala istražiti i koliko se promijenila percepcija građana o najpoželjnijim poslodavcima tokom protekle godine, te koji su faktori utjecali na to.

„Prethodna godina je pred nas postavila brojne izazove no, uz izraziti angažman naših kolegica i kolega, uspješno smo se prilagodili izmijenjenim okolnostima. Veoma nam je drago da smo i na ovaj način prepoznati kao kompanija koja je kontinuirano usmjerena ka provedbi pozitivnih praksi upravljanja ljudskim resursima i osiguranju dobrobiti zaposlenika.“, izjavila je Selma Hadžović, direktorica Ljudskih resursa HOLDINE.

Četiri osnovne vrijednosti u našoj kompaniji su: Ljudi, Odgovornost, Kupci i Agilnost. Ove vrijednosti jednako su važne na našim maloprodajnim mjestima, skladištu kao i u uredima administracije. One su naše vodilje koje nam pokazuju kako donijeti pravu odluku, podrška su nam u svakodnevnom poslu te nam pomažu u stvaranju korporativne kulture kakvoj težimo.