Holdina i Energopetrol u izboru za Najpoželjnijeg poslodavca

Holdina i Energopetrol su do sada pet puta za redom izabrani među Top 100 najpoželjnijih Poslodavaca u BiH i to među prvih 10 u 2018. godini i četiri puta kao najpoželjniji Poslodavac u sektoru Nafte i Plina te nam je veliko zadovoljstvo što smo i ove godine jedan od kandidata za ovu nagradu.

 

Istraživanje Najpoželjniji poslodavac u BiH svake godine obuhvati veliki broj kompanija koje nominuju ispitanici, od čega se bira top 100 kompanija koje su osvojile najveći broj glasova. Rezultati istraživanja pružaju uvid u poredak 10 najpoželjnijih poslodavaca u BiH u ukupnom poretku, te pregled najpoželjnijih poslodavaca u 10 najvećih sektora u BiH. 

U našoj kompaniji se obavljaju različiti poslovi u različitim sektorima, ali zajedno dijelimo četiri glavne vrijednosti: Ljudi, Odgovornost, Kupci i Agilnost. Ove vrijednosti jednako su važne na našim maloprodajnim mjestima, skladištu Podlugovi, kao i u uredima administracije. One su naše vodilje koje nam pokazuju kako donijeti pravu odluku, podrška su nam u svakodnevnom poslu te nam pomažu u stvaranju korporativne kulture kakvoj težimo.

 

Glasati za Najpoželjnijeg poslodavca možete putem linka www.poslodavac.ba, a rok za glasanje je 31.03.2018. godine.