Euforiju oko Red Bull Cliff Divinga podgrijali skakači na INA benzinskoj stanici Sutina

U saradnji sa Red Bull – om u sklopu promocije manifestacije Red Bull Cliff Diving renomirani skakači Orlando Duque i Lorens Listo su na INA benzinskoj stanici Sutina upriličili druženje u sklopu kojeg su točili gorivo posjetiteljima, fotografirali se i dijelili autograme. 

Svi koji su svratili na Ina Sutinu imali su priliku upoznati skakače Orlanda Duquea i Lorensa Listu, koji su preuzeli ulogu domaćina te pomogli posjetiteljima i  kupcima da natoče visokokvalitetno Class Plus gorivo i odaberu nešto iz bogate ponude Fresh Cornera, poput kafe, toplih i hladnih napitaka, te neodoljivih pekarskih proizvoda. Ispunili  su i želje svojih fanova tako što su im dali autograme,  podijelili sa njima iskustvo o tome kako izgleda skok u hladnu Neretvu s visine od 27 metara i pozvali ih da prisustvuju ovom spektaklu.

Red Bull Cliff Diving takmičenje se u Mostaru održava od 2015. i svake godine bilježi sve veću posjećenost i medijsku pokrivenost. Zahvaljujući ovom takmičenju, najbolji svjetski skakači postaju dio 453 godine stare tradicije skokova sa Starog mosta od kojih zastaje dah. Ponosni sponzori Red Bull Cliff Divinga 2019. i ove godine su Class Plus goriva powered by INA i Energopetrol.