Holdina sponzor Red Bull Cliff Diving 2022 u Mostaru

Class Plus gorivo powered by INA i Energopetrol ponosni je sponzor Red Bull Cliff Divinga i ove godine. Najbolji svjetski skakači po sedmi put dolaze u Bosnu i Hercegovinu, gdje će na Starom mostu vatrenoj mostarskoj publici demonstrirati svoje nevjerovatne i uzbudljive skokove skačući s visina i do 27 metara. Datum novog sportskog spektakla na Starom mostu je 27. august, a grad na Neretvi će biti peta od osam stanica Red Bull Cliff Diving svjetskog prvenstva 2022.

Od Red Bull Cliff Diving takmičenja na Starom mostu očekuje se kao i svake godine do sada istinski sportski spektakl, uzbudljivo takmičenje i veliki natjecateljski duh, te sjajni skokovi koji pomjeraju granice cliff divinga. Ovaj događaj će okupiti brojne posjetioce s kojima će se i ove godine uz odličnu atmosferu družiti i naše Class Plus hostese uz brojne poklone iznenađenja.

Izuzetno nam je zadovoljstvo da Holdina kao društveno odgovorna kompanija podržava ovu manifestaciju međunarodnog karaktera, ističe kulturno-turistički potencijal grada Mostara i cijele BiH, te podržava jačanje lokalne zajednice i sporta.